2014-01-16 09:07:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A döntés önnél van

Napi horoszkóp január 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy érezheti magát, mint aki valamilyen misztikus kalandfilmbe csöppent. S valóban a képzelete szinte elszabadult. Nem mindegy azonban, hogy milyen irányban. Hajlamos csak a rossz híreket meghallani. Ne teremtsen sötét jövőt magának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Pénzügyeket illető döntéseket kell ma hoznia. Próbáljon meg racionális maradni, és kerülje a felesleges illúziókat! Éppen ezért jobb, ha a hiteleket egészen elkerüli, hacsak nem feltétlenül szükséges, hogy felvegyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Önvizsgálatot kell tartania. Ha úgy érzi, hogy túlságosan felhalmozódtak önben a lelki sarak, akkor most a mai napon megszabadulhat egynémelytől. Ehhez azonban az is szükséges, hogy legalább önmagával szemben legyen őszinte!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az idegen helyek nagyon vonzók lehetnek az ön számára. Egy új ismeretségre is szert tehet, de csak akkor aknázhatja ki maradéktalanul, ha kellően előzékenynek mutatkozik az illető irányába. Ez még nem számítás, de okosság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon a jegyén áthaladó Hold következtében az érzelmi kérdések kerülhetnek leginkább előtérbe. Az anyagi szempontok ehhez képest háttérbe szorulnak. És igaza van: van, ami minden pénznél többet ér. Ahhoz ragaszkodjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sikerélményben lehet része, aminek köszönhetően lelke szárnyalni kezd. Ön érzékeny típus, sokat számít önnek, hogy kap-e pozitív visszajelzéseket. Ha ráadásul olyan személytől kapja, aki kedves a szívének, az még inspirálóbb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Még csak a hét közepén járunk, de önnek már a hétvégén jár az esze. Ez rendben is volna egészen addig, amíg nem a munkájáról vonja el a figyelmét. Mert ha így volna, akkor aligha bocsátja meg magának a baklövését.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kellemetlenül érintheti, ha valaki anyagi szívességet kér öntől ma. Ha azonban nem túl nagy a kért összeg, ne tagadja meg. Többet segíthet vele, mint amekkora kára önnek származhat az időleges hiányából. És a jó is visszajön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A párkapcsolati gondjaiért részben magát is okolhatja. Ennek megoldásához persze nem elég a puszta belátás, valamit tennie is kellene. Hogy mit, ahhoz ma jó sugallatot kaphat. Hallgasson e sugallatra, hallgasson a szívére!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Régi dolgok miatt nem érdemes újra veszekedésbe kezdenie a párjával. Ha úgy tapasztalja, hogy bizonyos utak már járhatatlanok, hogy a gondjai megoldhatatlanok, akkor ideje új utat keresni. Talán új párt is? A döntés önnél van!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem véletlen, ha mások szemében valahogy önzőnek tűnik a mai napon. Valóban már megint csak a saját szempontjai érdeklik. Azt hiszi, a rutinja azt súgja önnek, hogy így lehet hatékony. Pedig ez most az egyszer nem igaz! Hallgassa meg a másik felet is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Azzal emészti fel leginkább a saját energiáit, ha folyamatosan a múlt ballépésein rágódik. Ideje lenne bizonyos dolgokat lezárni, vagy legalább valahogy másként gondolni rájuk. Minden kudarc tanulságot is hordoz. Keresse meg!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: